5 tegn ved vannlating du må være obs på!

Du er kanskje ikke klar over at problemer med vannlating er mye vanligere, og kan starte tidligere i livet enn man skulle tro? Eller at problemer med å tisse veldig ofte indikerer en forstørret prostata? 

Mens resten av kroppen din slutter å vokse i det puberteten endelig er over, setter prostata igang igjen når du er rundt 25 år gammel. Faktisk er det slik at jo eldre du blir, jo større blir også prostata – og det er når den forstørrede prostatakjertelen klemmer på urinrøret, at du begynner å merke de små, ubehagelige tegnene på godartet prostatahyperplasi:

Hjelp, jeg må tisse. Nå!

Du får helt plutselig en utrolig trang til å tømme blæren. Det kan rett og slett ikke vente, og denne trangen kommer helt uten forvarsel. Du må på toalettet med en gang, og det bør absolutt ikke være kø! 

Alt for hyppig vannlating. Du må tisse hele tiden.

Du merker konstant en irriterende og nagende følelse av tissetrengthet. Det går kanskje en time eller to mellom hver gang, noen ganger enda oftere om natten. Det er viktig å huske på at hyppig vannlating er ett av de aller vanligste symptomene på forstørret prostata.

Det drypper. Og drypper

Det pleide å komme som en noe udelikat foss, men nå når strålen knapt nok frem til toalettskåla. Urineringen går sakte, og i rykk og napp. Og det er ingenting du kan gjøre med det annet enn å vaske toalettgulvet enda oftere enn vanlig. 

Du får aldri tømt blæra helt

Det er svært ubehagelig å føle at det er mer urin på lager, og at du egentlig bør holde deg i nærheten av et toalett. Og den gode følelsen av å endelig ha tømt blæren kommer aldri. 

Det er vanskelig å både starte og stoppe

Av og til må du både presse og stramme for å få ut hver eneste lille dråpe. Noen ganger er det ekstra vanskelig, og kan til og med være smertefullt. 

Men slik får du enklere vannlating:

Du trenger ihvertfall ikke være flau. De aller fleste vil oppleve forstørret prostata i løpet av livet, etterhvert som de blir eldre.

Og det finnes heldigvis ting du kan gjøre for å opprettholde en sunn prostata.

For det første skal du alltid kontakte lege, selv om det kan virke skummelt. Det er mye mer problematisk å la vannlatingsproblemene gå ubehandlet enn å søke medisinsk hjelp. For den finnes og kan gi deg bedre livskvalitet.

For det andre er det smart å justere livsstilen litt: Prøv å endre kostholdet, særlig med tanke på hva du drikker. Mye vann, men aldri før leggetid. Det er en veldig god ide å kutte ned på kaffe og alkohol, da disse væskene er med på å gjøre symptomene verre.  

ProstaCare inneholder flere gode næringsstoffer. Disse inkluderer granatepleekstrakt, gresskarfrøekstrakt, brenneslekstrakt og selen. Også lykopen som bidrar til å opprettholde en sunn prostata, og å redusere oksidativ skade på prostataceller og vev. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funksjon. Selen bidrar til normal spermatogenese (utvikling og modning av sædceller). 

Det er altså mye du kan gjøre for å opprettholde normalfunksjon i prostata gjennom hele livet. En veldig enkel løsning er å bestille ProstaCare i skjemaet under.  

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

Prostacare form #1

Prøv Prostacare i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i
60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto.
Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager
om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).