Hyppig vannlating: Har du problemer med å få tømt blæra?

Problemer som hyppig vannlating er et typisk tegn på at du kan ha en godartet forstørret prostata. Dette er et problem som rammer nesten alle menn i løpet av livet, og som man alltid skal sjekke ut hos legen. 

Men det finnes også naturlige hjelpemidler for å beholde en normal prostata livet ut. 

Hvor mange ganger om dagen tisser du? Er det vanskelig å late vannet?

Hadde vi spurt deg om dette ansikt til ansikt ville vi trolig blitt møtt med et skeptisk blikk, og et småfornærmet svar om at det «overhode ikke er vår business».

Mens kvinner er flinke til å snakke om problemene de står ovenfor i overgangsalderen er vi menn mer innesluttede og tilbakeholdne. Det kan da tross alt ikke være interessant for noen andre hvorvidt vi har hatt litt svak stråle i det siste, eller om vi sliter med å starte vannlatingen – til tross for at vi føler at vi må tisse hele tiden?

Denne motviljen for å prate om disse typiske overgangsplagene, som vil ramme så å si alle menn på ett eller annet tidspunkt etter fylte 50 år, er en av hovedårsakene til at vi ofte snakker om kvinnens overgangsalder, men mannens midtlivskrise.

Hyppig vannlating

Fra 30-årsalderen begynner prostataen å vokse hos de aller fleste menn, og hos enkelte vokser den raskere enn hos andre. Vi vet ikke nøyaktig hvorfor dette skjer, men gener, hormoner og alder ser ut til å påvirke utviklingen.

Denne veksten fører med seg en tilstand som kalles prostatahyperplasi, eller godartet forstørret prostata – en tilstand som er svært vanlig, og sjelden farlig, men som likevel kan føre med seg en rekke utfordringer.

Typiske tegn på godartet forstørret prostata er:

  • Hyppig vannlating/overaktiv blære
  • Problemer med å få tømt blæra fullstendig
  • Vanskeligheter med å starte vannlatingen
  • Behov for å presse ved vannlating
  • Svak urinstråle
  • Urinlekkasje
  • Plutselig og sterk trang til å tisse
  • Avbrutt vannlating
  • Behov for å tisse i løpet av natten
  • Smerter og svie ved urinering
Svak stråle når du urinerer er et av de vanligste tegnene på at du kan ha forstørret prostata.

I 50-årsalderen opplever én av fire å ha ett eller flere av disse symptomene, og i 70-årene påvirkes så mange som 80 prosent hos menn av en forstørret prostata.

Ha fokus på prostatahelse tidlig

Til tross for at vi ikke liker å snakke om det, er en forstørret prostata noe alle voksne menn bør ha fokus på å utsette og forebygge – og grunnlaget bør legges før du fyller 40.

Det aller viktigste du kan gjøre er å oppsøke legen din og be om en innvendig rektal undersøkelse, for å finne ut hva slags tilstand din prostata er i.

Dette er en undersøkelse som sitter langt inne for mange menn, men de fleste av oss er nok enige om at det å finne ut om prostataen din er frisk og sunn er verdt et par ukomfortable minutter på legekontoret.

KOSTTILSKUDD FOR MENNS PROSTATA

ProstaCare er et kosttilskudd for voksne menn, utviklet spesifikt for å gi deg enkel og sikker tilgang til en rekke naturlige virkestoffer for en sunn prostata.

Dette daglige tilskuddet inneholder flere gode næringsstoffer. Disse inkluderer granatepleekstrakt, gresskarfrøekstrakt, brenneslekstrakt og selen. Også lykopen som bidrar til å opprettholde en sunn prostata, og å redusere oksidativ skade på prostataceller og vev. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funksjon. Selen bidrar til normal spermatogenese (utvikling og modning av sædceller).  

Noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde ProstaCare-brukere er at: “Mine nattlige besøk på toalettet har minsket”, “Nå kan jeg nesten late vannet helt på naturlig måte” og “Jeg har sluttet å stå opp om nettene for å late vannet”.  Nå kan du selv teste ProstaCare i 60 dager til halv pris. Bestill i skjemaet under:  

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

Prostacare form #1

Prøv Prostacare i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i
60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto.
Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager
om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

* Lykopen hjelper til med å opprettholde en sunn prostata

* Lykopen bidrar til normal prostata

* Selen bidrar til normal spermatogenese

* Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet

* Sink bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne