Slik fikk Mika tilbake energien og hockeykølla

Mika er 52 år gammel og tidligere ishockeyspiller på D-juniornivå. I tillegg er han pappa til en gutt på 12, og merker at det stiller litt ekstra høye krav til energinivået når man begynner å bli godt voksen. 

– Jeg har en veldig aktiv sønn, og vi elsker begge å spille hockey. Men jeg jobber også mye på natta som post- og avisbud. Så jeg er avhengig av å ha litt overskudd i hverdagen for å klare alt, ler Mika.

Testo er nøkkelen

Fra hockeyens dager er han også godt kjent med viktigheten av sunne testosteronnivåer – og derfor bestemte han seg for å prøve ProstaCare da han fikk sjansen. ProstaCare inneholder nemlig blant annet sink som sørger for normale testosteronnivåer i blodet.

– Nå har jeg brukt ProstaCare hver dag i to måneder, og føler meg mye mer energisk. Det er lettere å klare jobben på nattetid, og samtidig orke å gi alt i hockeykampene med junior, sier Mika som nå er klar til å kjøre på fire nye måneder med ProstaCare-tilskudd.

Raskt mer lyst

Mika forteller at han merket forandringer i kroppen etter bare en ukes inntak av kosttilskuddet, spesielt med tanke på energinivå, utholdenhet og opplagthet. 

– Men en hyggelig bieffekt er at jeg igjen har begynt å legge merke til hvor mange vakre og nydelige kvinner det finnes i verden, ler Mika som altså merker at han har fått lysten tilbake. 

Og han har definitivt lyst til å anbefale ProstaCare til andre som opplever de samme utfordringene som ham. 

– Hvis du er over 45 og vil ta vare på helsa, testosteronnivåene og utholdenheten, vil jeg anbefale dette produktet. Personlig har jeg ikke utfordringer med prostata, men vil tro at ProstaCare hjelper mot det også, oppfordrer Mika. 

Han er tilbake for fullt på hockeybanen.  

Nå halv pris

Vil du kjenne på det samme som Mika? Nå kan du teste ProstaCare i 60 dager for halv pris. Bestill under her.  

ProstaCare inneholder blant annet lykopen som bidrar til å opprettholde en sunn prostata, og å redusere oksidativ skade på prostataceller og vev. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funksjon. Selen bidrar til normal spermatogenese (utvikling og modning av sædceller).

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

Prostacare form #1

Prøv Prostacare i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i
60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto.
Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager
om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).