Slik hjelper du prostata

Mange nasjoner i sør- og mellom-Europa bruker naturmidler mot prostataproblemer. Flere eksperter mener derfor at bruk av slike naturmidler bør bli mer vanlig i Norge.

Prostata (blærehalskjertelen) er en kjertel på størrelse med en valnøtt som ligger på undersiden av urinblæren og omslutter urinrøret. Etter hvert som menn blir eldre vokser kjertelen, og du kan for eksempel få problemer med å late vannet. Hos menn mellom 50 og 60 år har ca 25 % symptomer på problemer med prostata – og hos menn over 60 har så mange som 50 % disse symptomene. 

Naturmidler for prostata er mye brukt i utlandet

Mye av kostholdet i Sør- og Mellom-Europa består helt naturlig av råvarer som er rike på virkestoffene prostata trenger for å holde seg sunn. Bulgaria, Tyrkia og Ukraina er for eksempel land hvor menn tradisjonelt spiser mye gresskarkjerner og hvor forekomsten av prostataproblemer også er lavere enn i resten av Europa.

*Tomat kan også være svært effektiv for å holde prostata sunn. De inneholder mye lykopen, som kan bidra til å opprettholde en sunn prostata.

Det handler om livsstil

Flere livsstilsfaktorer spiller en stor rolle i utviklingen av prostataproblemer: 

Unngå kolesterolrik mat og mye animalsk fett, og fråtse heller i grønnsaker og mat rik på soyaprotein. Regelmessig mosjon er godt for hele deg – også for prostata! Drikk i tillegg mye vann, gjerne 1-2 liter daglig. Daglig tilskudd av blant annet lykopen bidrar til å opprettholde en normal prostata.

Det er mye du kan gjøre for å opprettholde normalfunksjon i din prostata gjennom hele livet. ProstaCare inneholder 6 effektive virkestoffer. Disse inkluderer granatepleekstrakt, gresskarfrøekstrakt, brenneslekstrakt og selen. Også lykopen som bidrar til å opprettholde en sunn prostata, og å redusere oksidativ skade på prostataceller og vev. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funksjon. Selen bidrar til normal spermatogenese (utvikling og modning av sædceller).

Bestill din første forsendelse ProstaCare i boksen under og ta vare på helsen din.

Prøv ProstaCare i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.

*Lykopen hjelper til med å opprettholde en sunn prostata. Effekt oppnås ved daglig inntak på 6 – 8 mg
*Sink spiller en rolle i celledelingsprosessen.
*Selen bidrar til normal spermatogenese.