Slik lever du med forstørret prostata

Omtrent 70-80% av menn over 70 år opplever forstørret prostata. Problemet kommer ofte snikende allerede rundt 40-årsalderen (10%). Denne tilstanden kalles på fagspråket benign prostatahyperplasi (BPH), og det er den vanligste årsaken til prostataforstørrelse. 

Halvparten av de som rammes opplever ingen problemer knyttet til den ekstra størrelsen på prostata. Men for mange menn innebærer forstørret prostata:

  • Svak urinstrøm
  • Urinlekkasje
  • En følelse av å ikke få tømt blæra
  • Hyppig vannlating, spesielt om natta

Det finnes heldigvis hjelp for at du skal kunne leve bedre med BPH. Nedenfor har vi samlet fire tips for deg som har forstørret prostata:

  • Vi må som regel tisse oftere når vi er anspente og nervøse. Forsøk å redusere stress ved å trene regelmessig og praktisere avspenningsteknikker som meditasjon
  • Sørg for å tømme blæren helt når du går på do. Da blir det lengre til neste gang. 
  • Snakk eventuelt med legen din om du tar noen reseptbelagte medisiner. Det kan være at noen av disse bidrar til problemet. 
  • Unngå å drikke om kvelden, spesielt koffeinholdige og alkoholholdige drikker. Disse kan påvirke muskelen i blæren og stimulere nyrene dine til å produsere urin, noe som fører til vannlating om natta.

I tillegg til disse tipsene, kan også et kosttilskudd som ProstaCare bidra til en sunn prostata. 

NÅ HALV PRIS

ProstaCare inneholder flere gode næringsstoffer. Disse inkluderer granatepleekstrakt, gresskarfrøekstrakt, brenneslekstrakt og selen. Lykopen bidrar til å opprettholde en sunn prostata, og å redusere oksidativ skade på prostataceller og vev. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt normal kognitiv funksjon. Selen bidrar til normal spermatogenese (utvikling og modning av sædceller). ProstaCare er en solid kilde for alle disse aktive ingrediensene.

NB! Prostacare er et kosttilskudd og skal ikke erstatte medisiner og/eller behandling.

Prøv ProstaCare i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.

Kilde:

https://www.health.harvard.edu/mens-health/4-tips-for-coping-with-an-enlarged-prostate